Seven  Card  Stud  Hi/Lo  Poker  Regler

Seven Card Stud Hi/Lo Poker Regler

08/07/2018 Off By admin_paqba

Seven Card Stud Hi/Lo reglene er veldig like Seven Card Stud reglene, men det finnes noen små forskjeller. Seven Card Stud Hi/Lo reglene har som regel to vinnere som deler potten. Du har en Høy vinner som vanligvis er den personen med den beste hånda. Men du har også en Lav vinner som har 5 forskjellige kort som alle er under 9.

Det gode med Online poker er at når du spiller Seven Card Stud Hi/Lo, blir alle kalkulasjoner sett etter for deg, og hvem som har den beste hånda blir funnet ut automatisk. Spillet er helt likt vanlig Seven Card stud bortsett fra det å bestemme hvem som vinner potten.

Hvis det ikke er noe Lav vinner så vinner Høy hånda hele potten. En lav vinner kan også få straight og flush, derfor er den beste lave hånden A-2-3-4-5. Hvis to Lave vinnere har samme hånd, vil potten deles i to. De fleste versjonene av Seven Card Stud Hi/Lo godtar flush og straight som lav hånd, men det er noen som ikke gjør det.
Det er mulig å ta hele potten og vinne både Høy og Lav potten på samme hånda.

Seven Card Stud Hi/Low var det mest populære spillet på casinoer rundt omkring i verden før Texas Hold’em inntok posisjonen. Det er fordi SCSH/L er et spill hvor man må være både analytisk og strtegisk, fordi hele runden baserer seg på de kortene du har, i motsetning til TH’em hvor du har synlige kort på bordet.